Om Lumlyx

UPPLEVELSE belysning för alla rum

Lumlyx är ett svenskt företag som utvecklar och tillverkar produkter med fokus på natur och välbefinnande. Våra produkter tillverkas och utvecklas i vår produktionslokal, som ligger vid vackra Sju Sjöar i Marks kommun i Sverige. Vi är passionerade om att skapa naturupplevelser som bidrar till välmående, både i stadsmiljöer och i offentliga platser.

Våra medarbetare är noga med att använda skonsamma tillverkningsprocesser för människor och miljö. Varje fönsterdesign är särskilt utformad med hänsyn till biophilias inneboende dragningskraft, vilket bidrar till en mer naturlig och hälsosam inomhusmiljö. Vi är stolta över att säkerställa hög kvalitet på våra produkter och strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar.

För att säkerställa att våra produkter verkligen återspeglar naturens skönhet, samarbetar vi med vår egen fotograf, Patrik Larsson. Patrik använder den senaste kameratekniken för att skapa en korrekt återgivning av naturen. Vi letar ständigt efter nya platser runt om i världen som kan läka och ge kreativitet. Genom mötet med våra bilder kan du uppleva naturens skönhet på ett djupare och mer meningsfullt sätt.

Vår vision är att erbjuda en praktisk, prisvärd och virtuell upplevelse av naturen, från bergsvyer till himmelstak. Våra produkter är utformade för att hjälpa dig att skapa en mer naturlig och hälsosam inomhusmiljö samtidigt som du upplever naturens skönhet på ett autentiskt sätt. Vi är stolta över att vara en del av den växande rörelsen för att främja en mer hållbar och hälsosam livsstil, och vi är glada över att kunna erbjuda våra produkter till kunder över hela världen.

Våra Ledord

Vår Personal

Johan Bergelin

CEO & Founder

Jeanette Bergelin

Sales

Patrik Ysberg

Produktions ansvarig

Waeil Ali Almohamad

Produktion

Alexander Hassel

Produktion

Axel Westling

Produktion